Θυμάρι

So long, and thanks for all the fish !

Τηλέμαχος Μπούντζουκας

ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΠΟΓΚΣ ΣΑΣ
Όσοι θέλετε να μάθετε τι αλήθεια για ότι συνέβη στο ΙΚΑ Ηρακλείου .
ΕΓΩ ο ΜΑΛΑΚΑΣ Τηλέμαχος Μπούντζουκας ένας απλός πολίτης που δεν είναι τίποτα παραπάνω αλλά ούτε τίποτα παρακάτω από εσάς τους άλλους ανθρώπους αλλά έχει ένα χούι ο ΜΑΛΑΚΑΣ δεν φοβάμαι το σύστημα ούτε θέλει να κερδίσει τίποτα προσωπικά.
Έχω όμως κάποιους ανθρώπους που εξαρτάτε ουσιαστικά η ζωή τους από μένα του ΜΑΛΑΚΑ . Η ουσία είναι ότι κάθε μέρα προσπαθώ στο 184 να κλείσω ραντεβού για διαβητολογο, Ορθοδοντικό για το παιδί μου , καρδιολόγο, γιατί πρώτα πρέπει να προστατέψω την ζωή των άλλων, και μετά του ΜΑΛΑΚΑ με φαρμακευτική αγωγή γιατί κάνω περιτοναϊκή αιμοκάθαρση τρεις φορές την ημέρα με το ΧΕΡΙ (και όσοι ξέρουν τι είναι ,είναι σαν να κάνης χειρουργείο) πάντα έπαιρνα στης 7+30 δεν έπιανα γραμμή έτσι αποφάσισα να πάω στο ΙΚΑ Ηρακλείου πρωί στης 7+20 στης 3-4-2008 ώστε να κάνω εξετάσεις γιατί πάντα ελέγχομε για ηπατίτιδα C και Β την οποία έχει ο πατέρας μου και εκτός αυτά είναι παραπληγικός , νεφροπαθής ,με μεταλλική βαλβίδα καρδιάς ,με κατάλυση τετάρτου βαθμού με οξυγόνο ,διαβητικός (με ινσουλίνη άκτραπιν για όσους ξέρουν είναι μια ουσία που μόνο σε νοσοκομεία μπορούν να την χειρισθούν ) ,και μια μάνα 85 ετών με βαριά καρδιοπάθεια με διαβήτη σε ινσουλίνη με έρπει κ.τ.λ ,και ο ΜΑΛΑΚΑΣ με δυο επέμβασης ανοιχτής καρδιάς , διαβητικός και κάλο στον εγκέφαλο . Ήμουν λοιπόν πρωί πρωί στον κισσέ του ΙΚΑ ο πέμπτος στην σειρά ώστε όταν ανοίξουν τα τέσσερα πισι που έχουν στα ραντεβού ώστε να πάρω το πολυπόθητα ραντεβού γιατί αν ήμουν ένας ασθενής που δεν θα χρειαζόμουν τα φάρμακα αυτά κάθε μήνα θα πήγαινα σε εξωτερικό ιατρό ( όπως πάνε δυστυχώς οι έλληνες που έχουν τα λεφτά ) στης 7+ 33 άνοιξε το πισι που ήμουν και μου λέει η κοπέλα δεν υπάρχει ραντεβού για διαβητολογο μέχρι στης 6 Μαΐου λέω μα κοπέλα μου ξέρω ότι κλείνετε 45 ραντεβού ημέρα (προσέξτε 45 ραντεβού σε μια κύρια με όλη την σημασία της λέξης ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ιατρός Κύρια Μανδάλακη) για λογαριάστε από της 8 το πρωί μέχρι της 12+30 πόσους ασθενείς μπορεί να εξετάσει ; Και αν κάνη κανένα λάθος σε κανένα φάρμακο θα πάει μέσα; Ένας λοιπόν διαβητολογος στο ΙΚΑ στο νομό Ηρακλείου με 250.000 κατοίκους .Λέω άντε δεν υπάρχει άντε θα ξανάρθω αύριο, πάμε στο δεύτερο ραντεβού του ορθοδοντικού μου λέει η κοπέλα δεν υπάρχει μόνο στα ΧΑΝΙΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ένας ορθοδοντικός ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ και αυτός στα ΧΑΝΙΑ αλλά έχουν κλειστή τα ραντεβού του μέχρι τον Ιούλιο. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά πρέπει να πηγαίνω και κάθε δεκαπέντε με είκοσι ημέρες 400 χιλιόμετρα ώστε να το βλέπει το παιδί αν βρω ραντεβού ώστε ο γιατρός να κάνη της ανάλογες ιατρικές πράξεις (σφιξίματα- ρυθμίσεις ) στα σιδεράκια του παιδιού μου και κάθε γονέα ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ γιατί το παιδί του κάθε ασφαλισμένου να χάνει το σχολείο του και να ταλαιπωρείτε; ΓΙΑΤΙ; Για αναγκάζουνε τον κοσμάκη να πηγαίνει στους Εξωτερικούς ιατρούς να τα πληρώνει ( ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ 3000 ΚΑΙ 4000 ΕΥΡΩ .ΛΕΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ . Με πιάνει ένας θυμός εμένα και τους άλλους ασφαλισμένους και πάμε να τα βάλομε με της κοπέλες τον ραντεβού πάω να διαπληκτιστώ με την κοπέλα , αλλά μετά λέω τι Φταίει αυτή ;. Λέω στη κοπέλα που πρέπει να πάω να κάνω τα παράπονα μου; μου λέει στην διεύθυνση ; που είναι; Στον τρίτο όροφο.
Πάει ο (ΜΑΛΑΚΑΣ) με ρώτα η προϊστάμενη τι θέλω;
Της αναφέρω τι έχει προηγήθη στα ραντεβού και θα ήθελα να δω την διευθύντρια η οποία είναι η κύρια Βελιγράδη.
Μου άπαντα ότι απουσιάζει και χρέη διευθυντή κάνη ο υποδιευθυντή κύριος Τερζάκης (γυναικολόγος) δεν έχομε τελειώσει τον διάλογο μας και έρχεται ο κύριος Τερζάκης να πάρει το κλειδί του για να ανοίξει το γραφείο του με κοιτάζει και ρωτά τι προϊστάμενη τι θέλει εδώ ο κύριος ; του αναφέρει τα παραπάνω. Με κόβει με το μάτι ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ λέει τι μας λέει ο πρωί πρωί αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ;
Αρχιζω εγώ να πω τα παράπονα μου σε αυτόν και γυρίζει και δεν απαντα σε εμένα , αλλά στην προϊστάμενη και της λέει να μου πει να πάω στα ραντεβού τι θέλω εκεί ; (σε ένα γραφείο 5 τετραγωνικών με ράφια άρα 3 τετραγωνικά ) αυτός ο τυπάκος δεν με έβλεπε 110 κιλά ΜΑΛΑΚΑ . Αρχίζω εγώ την προσπάθεια να με έντονο τόνο ώστε να με ακούσει λέω μπορεί να είναι κουφός η κουφάλα θα δήξει γυρίζει και μου λέει Πέρασε έξω ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ του απαντά από πού με βγάζεις έξω ;από το γραφείο του πατέρα σου, η το δικό σου; και ο Γίγας υποδιευθυντής μου απαντά. Άκουσε τι σου είπα πέρασε έξω με δυνατή φωνή και με στόμφο. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ με το αριστερό του χέρι λέγοντας του μην μου μιλάς εμένα έτσι. Με χτυπά στο στήθος με τα χέρια του ,ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΔΥΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ τον πιάνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ με όσο δύναμη έχει ακόμα γιατί ξέρη ότι δεν θα αντέξει για πολύ και πέφτουν κάτι ψιλές χοντρές όπως θέλετε πείτε της αλλά με εγκαταλείψαν η δυνάμεις μου και έτσι έπεσα αλλά τον κρατώ από την καδένα του που ήταν και χοντρή του Γίγαντα και δεν έσπαγε ήταν από πάνω μου και εγώ από κάτω και συνέχιζε το πανηγύρι δεν άντεχε ο Γίγας και μου δάγκωνε το δεξί χέρι νομίζοντας ότι με πόνο θα τον άφηνα ,του έβαλα το χέρι στο στόμα και όπως τον τραβούσανε από πάνω μου τον κόντραρα με την χρυσή καδένα του και πνιγότανε και σου λένε πάει τον έφαγε ο ΜΑΛΑΚΑΣ (η προϊστάμενη) την συμπλοκή μου παίρνει το βιβλιάριο ασθενείας μου . Μας χωρίζουν και του το δεινή του της λέω γιατί παίρνεις το βιβλιάριο μου; Μου άπαντα ο Γίγας ότι έχει δικαίωμα να μου το κράτηση και αν είμαι άντρας να μην φύγω και ότι πάει στην αστυνομία και θα με καταστρέψει και δεν ξέρω με ποιον τα έβαλα;
Και νομίζοντας ότι εγώ θα έφευγα ώστε να πει τα δικά του καλή την αστυνομία . Όταν ήλθε η αστυνομία τους λέει συλλάβετε τον με είχε Ίδη καταδικάσει ο μπαγλαμάς , ζητά και του να φέρνει το βιβλιάριο μου η προϊστάμενη λέγοντας του μπροστά στην αστυνομία εε σε έξη μήνες τελειώνει η συντάξει του και θα δει; Είναι και σε επιτροπή βλέπεται ο κύριος.
Του λέω με έσπρωξες και σε κοπάνησα αλλά με δάγκασες και εγώ κάνω προληπτικούς λόγους μαζί με όλες της εξετάσεις και εξέταση για ηπατίτιδας Β και C, γιατί είχε αίμα στο στόμα , δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά ο πατέρας μου που του κάνω περιτοναϊκή και του κάνω ενέσεις κάθε μέρα και του περνώ τρεις φορές την ημέρα και τα ζάχαρα γι΄αυτο κάνω συχνές εξετάσεις και επιδης μπορεί να έχεις παιδιά ψάξου γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου αλλά με την θέση που σε έχουν βάλει να δίνης λύσης εγώ ήλθα να μου δόσης μια λύση και εσύ την είδες ο κύριος ΓΑΜΑΩ κάνε λοιπόν μια εξέταση να δεις και εσύ μήπως συμβαίνει τίποτα και εγώ έχω τίποτα μαζί σου αλλά με τον τρόπο που φέρεστε όταν κάθεστε σε αυτήν την καρέκλα τα έχω με την καρέκλα. Διευθυντή τι θα πει διευθύνω εσύ δεν ήθελες ούτε να με ακούσεις .Και αν δεν μπορείτε να διευθύνετε να παραιτήστε έτσι κάνουν οι σωστοί άνθρωποι κατάλαβες; τώρα αν θες όταν θα πετάξω την καρεκλά να κάθεστε επάνω εγώ θα την ξαναπετάξω με και όποιος-α κάθετε επάνω αν δεν σηκωθεί και μαζί με τη καρέκλα η εσύ η οποίος και να είναι οποία θα πάει μαζί με την καρεκλά κάτω αυτά μπροστά στην αστυνομία .Γυρίζει ο Γίγας και λέει στους αστυνομικούς ότι του έβρισα το κόμμα του λέω όχι το κράτος έβρισα αλλά αν θες γαμώ και το κόμμα σου και το κρατο μας .
Και τι γυρίζει και τι μου λέει ; Άντε ρε με τόσες αρρώστιες σου την χαρίζω .Του άπαντα ο ΜΑΛΑΚΑΣ εγώ δεν σου την χαρίζω , και με ρωτά ο αστυνομικός θέλεις να του κάνης εσύ μήνυση ,όχι απαντώ εγώ δεν κάνω μηνύσεις αλλά το θέμα θα πάρει έκταση ώστε να φέρουν γιατρούς γιατί τώρα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο αν έλθουνε και τα αλλά ταμεία στο ΙΚΑ τι θα γίνει;
Εγώ την Δευτέρα θα ξανάπαω και αν δεν μου δώσουν τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΛΟ-ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ πάλι τα ίδια θα έχομε και οποίος να κάθετε στην καρέκλα και το παίζει διευθυντής αν δεν σηκωθεί να την πετάξω πάλι τα ίδια θα έχομε και να μην με λυπάσαι , τον εαυτό σας να λυπάστε μερικοί μερικοί γουρούνια.
ΚΑΙ ο Γίγας που δεν έχει το θάρρος να πει ότι με δάγκωσε έστειλε την προϊστάμενη (και προστατευόμενη του ) στην αιμοληψία και με έψαχνε να δει αν παίρνω αγωγή για ηπατίτιδα Β η C όταν μου περάνε αίμα .
Βγήκε λοιπόν στα κανάλια και έλεγε ότι είναι ένας άνθρωπος 70 κιλά και εγώ ένα τέρας ,Πάλι του είπα ότι είναι τυχερός γιατί δεν θα τον έπαιρναν από τα χέρια μου αν ήμουν καλά στην υγεία μου . Αυτά είναι η αλήθεια τα είδατε και στα κανάλια.
Το ΙΚΑ στο Ηράκλειο λειτουργεί με το φιλότιμο κάποιων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού κύριοι έχουν διαλύσει τα πάντα με τους
Καρεκλο Κένταυροι τους.
Βέβαια σήμερα πήγε και μου έκανε μήνυση (δεν με λυπήθηκε ο Γίγας ) τον έβαλαν σε διαθεσιμότητα μέχρι να γίνει η ΕΔΕ και η μήνυση του . Εγώ θα του την κάνω την ΕΔΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Και θέλω να δω τι θα πει ο Ιατρικός σύλλογος Ηρακλείου που έβγαλε ανακοινώσει ότι είναι στο πλευρό του . Έχω απορία δω τι θα πουν την Δευτέρα στον κόσμο; Αλλά δεν ξέρουν ότι οι πιο πολλοί γιατροί τους έχουν χεσμένους.
Τώρα το θέμα δεν είναι για να βρω εγώ ένα ραντεβού πια αλλά να λυθεί το πρόβλημα για όλους . Και αν χρειαστεί και φυλακή ναι πάω, ΑΑΑ ξέχασε να μου κάνη και αγωγή; να μου κάνη μήπως με τα λεφτά που θα μου πάρει να τα δώσουν μπας και προσλάβουν κανένα γιατρό;

Την Δευτέρα θα είναι όπως μου είπαν ο διοικητής του ΙΚΑ μαζί με εκπρόσωπο της κυβέρνησης στα κανάλια και εγώ .

Σημειώστε ότι δεν κρύβομε εδώ είμαι και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα η τελεία ούτε για πρόεδρος ούτε για γραμματέας πάω είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΩΛΩΝΟΥΝ Η ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΕΣ;;ΕΕΕΕΕΕ
Μπούντζουκας Τηλέμαχος.

Ελεύθερο ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΠΟΓΚΣ ΣΑΣ

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: